Het feit over loopbaan coaching amsterdam dat niemand voorstelt

Dit richting melden aan jouw loopbaan : Jouw ontvangt eigen coaching met de loopbaan coach en (sites) loopbaan testen. Hierbij heb jouw inzicht in wie je bent, wat je wilt en hetgeen jouw mag.

nl is het je op deze plaats de gelegenheid hebt om een vrijblijvend adviesgesprek met te vragen met de loopbaancoach in Amsterdam. Met ons professionele en praktijkgerichte aanpak halen wij samen dit maximale uit je carrière.

De loopbaancoaches hebben heel wat ervaring en bekende van een arbeidsmarkt en zijn op een hoogte van een eisen welke tegenwoordig gesteld worden.

Je vraagt verdere aangaande jezelf dan het je aankunt of daar wordt meer met jouw gevraagd. In onze coaching zoeken we tot een juiste verhouding tussen presteren en ontspannen. We vermeerderen jouw vitaliteit en jouw weerbaarheid zodat je  lekkerder kan presteren.

Doch hetgeen ingeval belemmerende gedachten en gevoelens aldoor wederom een kop op steken en je uit balans leveren? Wees je in jouw eentje doorploeteren ofwel gun je jezelf ons zoveel verhelderende gesprekken betreffende ons ervaren coach?

Tien jaar werkervaring met mens en werk, waarvan acht wanneer loopbaancoach en 2 wanneer intercedent/accountmanager.

Een resultaat is veel gepieker, onrust en moeheid. We helpen teneinde uit die cyclus te breken door jouw in contact te bezorgen betreffende je echtheid, omdat daar ligt jouw persoonlijk antwoord op je belangstelling. Hoe we het doen, leggen we jouw graag uit.

Benut jouw potentieel, vergroot je weerbaarheid, ervaar jouw echt en sla je vleugels uit. Wanneer jouw lekkerder kunt omgaan met stress en verdere in jouw kracht staat geeft het je zoveel meer rust, plezier en vitaliteit.

Dit traject kan geraken samen betreffende 'Schrijf je loopbaan'. In het geval bestaan niet zo individuele gesprekken nodig.

Mijn naam kan zijn Cynthia Dassen en ik ben specialistisch in het begeleiden betreffende personen die momenteel uithangen in hun 25crises (of dertigers dilemma bijvoorbeeld het ook wel is genoemd) en jonge ex topsport atleten die teneinde welke een aanleiding dan ook hun beroep zodra topsporter niet verdere uitoefenen.

We werken met een vrijblijvend intakegesprek. Mits jouw besluit teneinde ook niet via te kunnen met het traject, loopbaan coaching amsterdam betaal je niet vanwege het 1e gesprek. Als jouw besluit teneinde wij via te kunnen, rekenen wij dit gesprek indien de 1e betreffende het pad.Een loopbaan-coach aangaande Xynthesis begeleidt jouw in dit proces en adviseert jouw bij een ontwikkeling aangaande jouw loopbaanprofiel en actieplan. Ingeval je beseft wat jouw wilt is dit zaak stappen te zetten om jouw wensen te uitvoeren. De coach ondersteunt jouw hierin.

Jouw leert meer rust, sterkte en vreugde te ervaren en jouw bent lekkerder in staat ruimte te geven met dat daar waar dit vanwege je ècht om zal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *